Vores Faciliteter

Et kontor i Jyllinge Erhvervscenter  giver din virksomhed de perfekte rammer. Vi huser en række mindre og mellemstore virksomheder og start-ups, hvilket giver mulighed for at netværke og dele viden på tværs af brancher. 

I vores køkken kan du selv tilberede din frokost, eller du kan tilmelde dig vores frokostordning fra Freunde Cartering, som sikrer dig en sund og nærende frokost baseret på gode råvarer, der er bæredygtigt produceret. 

Med et kontor i Jyllinge Erhvervscenter kan du fokusere 100% på at drive din forretning. Så klarer vi alt det andet. Nedenfor kan du læse mere om hvad vi tilbyder

Kontorlokaler

Vi har kontorlokalet til din virksomhed

Vores lyse og flotte kontorlokaler fås i størrelser fra 15 til 60 kvm. Lejen er inklusive fællesudgifter og services som brug af mødelokaler med storskærm og wifi. Derudover får du:

 • Postservice
 • Bemandet reception
 • Store parkeringspladser til dig og dine gæster
 • Lækker kantine med frokostbuffet og mulighed for anden forplejning
 • Gratis kaffe, the, isvand og småkager
 • Stor udendørs terrasse
 • Gode arbejdsforhold
 • Firmaskiltning
 • Alarmsystem og vagtordning
 • Bredbånd/internet – fiber100
 • Mulighed for lagerplads til opbevaring af arkivmateriale mm.
 • Vicevært, rengøring af fællesarealer, vinduespolering og renovation
 • In-house mulighed for personlig coach

Lagerlokaler

Mangler du plads til opbevaring i din virksomhed?

Vi tilbyder mulighed for at leje lagerlokaler i Jyllinge Erhvervscenter. Vi har Ialt 365 kvm. moderne højloftede lagerlokaler med betongulv og ovenlysvinduer. Der er gode tilkørsel- og parkerings forhold og adgang via dør og aluport.

En del af lageret er indrettet med palle reoler og du har mulighed for at benytte en el-palleløfter. Der er selvfølgelig alarm og vagtordning tilknyttet lageret.

Har du ikke behov for så meget lagerplads, kan du nøjes med en enkelt palle plads. Prisen per palle er kun kr. 100 / måned og inkluderer alle omkostninger.

Se her hvad vi kan tilbyde af lager p.t.

Virtuelt kontor og adresseservice

Ideelt til den lille virksomhed og iværksætteren

Har du brug for et sted at slå dig ned og arbejde et par gange om ugen er vores virtuelle kontor løsningen for dig. Du får adgang til et skrivebord og kan benytte alle vores fællesfaciliteter, blandt andet vores mødelokaler til møder med dine kunder og leverandører. Vi modtager din post og tager smilende imod dine gæster. Samtidig får du en professionel virksomheds adresse hos os, med mulighed for skiltning på bygningen. Og over frokosten eller i kaffepausen kan du netværke med de andre virksomheder i huset. Et virtuelt kontor koster kr. 995 per måned.

Har du blot behov for at få en professionel virksomheds adresse og post service tilbyder vi også dette for kun kr. 449 per måned.  

Mødelokaler

Hold dine møder i professionelle omgivelser

Vi har to mødelokaler, hver med plads til 12 deltagere. Har du brug for et større lokale kan de to rum slås sammen til et stort lokale med plads til 24 deltagere. 

I det ene mødelokale findes storskærm med trådløs opkobling fra PC. 

Mødelokalerne kan frit benyttes af vore lejere og kan også lejes på timebasis, hvis du har behov for at holde dit næste forretningsmøde i professionelle omgivelser.

Lejeprisen inkluderer fri kaffe, the, isvand og småkager, og har du ekstra forplejning sørger vi naturligvis for det.

Kontakt Liselotte Marstrand på 2810 7750 eller info@jyllingeerhvervscenter.dk for at booke eller høre nærmere om vores mødelokaler i Jyllinge.